Nyári játék és Drámatábor a Robinsonnal :)

2016
Robinson-szigetek, SzécsényA horgásztáborba jelentkezhet minden horgászni szerető, vagy azt szívesen megtanulni vágyó 8 és 16 év közötti fiú és lány. 


A táborozó diák horgászoknak alkalmuk lesz: -az elméleti, és gyakorlati tudnivalók játékos formában való elsajátításra,tanulására

-Az új horgászmódszerek gyakorlása a környezet és a természet megismerésére, valamint horgászni, horgászni.

-Elméleti, és gyakorlati játékos-interaktív beszámolókat nézhetnek, hallgathatnak meg a táborozók a horgászattal és természetvédelemmel foglalkozó szakemberektől !


Egyéb programok: 

    Esti tábortűz, Szalonnasütés, Vetélkedők
, Foci, Strandröplabda
,Lábtengó, Kenutúra
, Kajaktúra, Vizibicigli és természetesen a záró rendezvény a Horgászverseny díjazással :-)

    Tábor díja: 29 000 Ft/ diák / A program modul minimálisan 10 fővel tud indulni /

    Amely tartalmazza: (az egyéb programok teljes költségeit, napi horgászjegyeket, oktatást, szállás díját 4 éj / 5 nap, napi háromszori étkezést, ( reggeli, ebéd, vacsora ) + szezonális gyümölcs.Horgász felszerelés biztosítás igény szerint.

    Étkezés:" Ahol az Íz és a Hagyomány találkozik :-) " A városban lévő Palóc konyha autentikus fogásokat biztosító étteremből napi menü illetve „HAND MADE” saját csapatmunka foglalkozás keretében is a Robinson Szigeteken helyszínen elkészítve szabad tűzön- kizárólag minden helyi termékekből :-) bőséges „hazai –falusi koszt