A ROBINSON SZIGETEK házirendje


Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a Robinson Szigetek-Tábor, Kemping biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

 1. A Robinson Szigetek-Tábor, Kempingben csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Saját vendéget fogadni csak bejelentés alapján, látogatójegy vásárlása ellenében lehet !
 2. A szállás elfoglalására az érkezés napján 14 órától- 17 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód. A faházas apartmanokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni !
 3. (KORÁBBI ÉRKEZÉSRE és KÉSŐBBI ELHAGYÁRA is van lehetőség előzetes egyeztetés szükséges - rugalmasan megoldható  )
 4. Kérjük, az érkezés napján rendezze számláját.
 5. A Robinson Szigetek-Tábor, Kemping területére állatot csak előzetes egyeztetés után lehet behozni.
 6. A kemping területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, grillezés-bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása előzetes egyeztetéshez kötött !
 7. A faházakban tilos dohányozni.
 8. A faházakban az egyéni fűtő berendezések használata nem megengedett.
 9. Kérjük, felesleges hangoskodással,zajjal,trágár illetlen beszéddel ne zavarja más vendégek nyugalmát ! Éjjel 22 – 07 óra között kérünk csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni. (kivételt képez- előzetes egyeztetés program-rendezvény miatt)
 10. A Robinson Szigetek-Tábor, Kemping ügyelet 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon a Tógazdához.
 11. Kérjük Önöket, hogy a Robinson Szigetek-Tábor, Kemping külső területét és belső helységeit tartsák tisztán.
 12. A mellékhelységekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendégre is!
 13. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.
 14. A sportpálya, sporteszközök illetve vizi eszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a tábori recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.
 15. A gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!
 16. A Robinson Szigetek-Tábor, Kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.
 17. A házirend betartásáért a szülő, vagy pedagógus a vele együtt üdülő gyermekekért is felelős.
 18. A gyermekek a vízi eszközöket (vízibicikli,kenu,csónak, kajak) csak szülői felügyelet mellett használhatják.
 19. Úszni nem tudó személyek csak mentő mellénnyel tartózkodhatnak a vizi eszközökön-járműveken !!!
 20. A konyha felszereléseit szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul visszahozni az adott pontra.
 21. A Robinson Szigetek-Tábor, Kemping felszereléseit a kempingből kivinni, a szobákat átrendezni TILOS!
 22. A tóban fürdeni TILOS vízbe(re) menni saját felelősségre lehet.
 23. Szálló vendégeinknek lehetőség van gépkocsival a faház mellé állni !
 24. A faház ablakait kérjük csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a szobákba beeső csapadék tönkreteszi a berendezést.
 25. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak ! Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék és az ágakra ne teregessenek! A szalonnasütéshez nyársakat ne a kemping területén vágjanak!
 26. Kérjük a szemetelés mellőzését !

 27. Kérjük Kedves Vendégeinket tartsák be a házirendet, annak érdekében hogy minden vendégünk jól érezze magát és szívesen térjen vissza hozzánk!

  A horgász a szükséges engedélyek és a jegy-bérlet kiváltásával egyidejűleg elismeri a tárgyi szabályok ismeretét, elfogadja és magára kötelező érvényűnek ismeri el azokat. Az itt nem szabályozott egyéb kérdésekben kérjen felvilágosítást a Tógazdától.

  Kérjük a fentiek betartásával járuljon hozzá kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

  A kölcsönzés saját felelősségre történik. Fényképes igazolvány felmutatása szükséges hozzá.
  Mentőmellényt mindenki számára tudunk biztosítani.
  A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért a bérlő kárfelelősséggel tartozik.
  Nyugodt pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

  A változtatás jogát fenntartjuk.
   
  Jó szórakozást és élményekkel teli kikapcsolódást-gondtalan pihenést kívánunk !
   
  Robinson R Kft.